شنبه , اردیبهشت ۱۸ ۱۴۰۰

پوره سیب زمینی

 

پوره سیب زمینی

مواد لازم :

سیب زمینی پخته شده : ۳۰۰ گرم

شیر : ۲ پیمانه

کره نرم شده : ۵۰ گرم

خامه : ۱۰۰ گرم

پودر گلپر گراندیس : ۲ قاشق غذا خوری

فلفل سیله و قرمز گراندیس : نصف قاشق چایخوری

برگ جعفری ریز شده و تازه : ۳ قاشق غذاخوری

 

پودر سیر گراندیس : ۱ قاشق چایخوری

نمک و شوید گراندیس : به مقدار لازم

سیب زمینهای پخته شده را توسط میکسر یا رنده به ریزترین شکل ممکن پوره کنید.آن ها را درون قابلمه ریخته و شیر سرد را به آن اضافه کنید. در ماهیتابه ای جداگانه پودر سیر، پودر فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز و پودر گلپر گراندیس را همراه با کره در حرارت ملایمی تفت داده و به ظرف سیب زمینی و شیر اضافه کنید و مدام تا غلیظ شدن پوره به اندازه ی دلخواه روی حرارت هم بزنید . برگ جعفری ریز شده ، پودر نمک شوید گراندیس و خامه را به پوره اضافه کنید و درون ظرف مناسبی سرو نمایید .

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید