یکشنبه , اردیبهشت ۱۹ ۱۴۰۰

تمیرون

 

 

تمیرون گیلان

مواد لازم :

نعناع : یک قاشق غذاخوری

جعفری : دو قاشق غذاخوری

گشنیز : دو قاشق غذاخوری

آب : چهار پیمانه

سیر تازه : ۳ عدد پوره شده

آرد برنج : ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری

آبغوره :  نصف فنجان

بادنجان سرخ شده : ۵ عدد

تخم مرغ : ۲ عدد

روغن : ۲ قاشق غذاخوری

ادویه : نمک و فلفل سیاه گراندیس

سبزیجات خشک گراندیس(نعناع،جعفری،گشنیز) را درون یا قابلمه با روغن تفت دهید و سپس به آن آب اضافه کنید. پوره ی سیر را اضافه کنید و بگذارید ۲۰ دقیقه بپزد. آرد برنج را با کمی آب سرد مخلوط کنید و به خورش اضافه نمایید.چاشنی این خورش آبغوره است که بر حسب ذائقه مقدار آن را تعیین کنید.بادمجان های سرخ شده ی حلقه ای را به خورش اضافه کنید و تخم مرغ ها را درون قابلمه بشکنید تا همراه بادمجان ها ۵ الی ده دقیقه بپزد.سپس همران کته سرو نمایید.

نوش جان

 

دیدگاهتان را بنویسید